Pink voelt zich prima

Pink trekt zich niks aan van de reacties op haar iets vollere lichaam. "Ik voel me goed en prachtig. Dus lieve mensen, maak je geen zorgen om mij, dat doe ik ook niet", aldus Pink via Twitter.

De zangeres verscheen dit weekend bij een liefdadigheidsavond in een zwarte jurk, waarin ze iets minder slank dan normaal leek. Daar kreeg ze via social media veel onaardige reacties op. "Mijn gewicht is helaas heel belangrijk voor jullie", aldus de 35-jarige blondine. "Ik moet toegeven dat de jurk op de foto iets minder mooi stond dan bij mij thuis. Maar ik voelde mij er wel erg lekker in."
Pink verzekert haar fans dat het goed gaat met haar. "Ik ben gelukkig en mijn gezonde, voluptueuze en sterke lichaam is toe aan een rustige tijd. Bedankt voor jullie begrip. Liefs, cheesecake", sluit de zangeres af. Later deelt Pink ook nog een foto met haar dochtertje Willow. "Zij vroeg mij laatst waarom ik zo zacht ben toen ze in mijn buikje kneep. 'Omdat ik gelukkig ben', antwoordde ik haar", schrijft Pink bij het plaatje.