×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pink staakt concert om fan te troosten

23.08.2018 -

Tijdens een concert in het Australische Brisbane, is Pink even gestopt met zingen om een fan een knuffel te geven. Het meisje had maanden geleden samen met haar moeder kaartjes gekocht voor het concert, maar die overleed in juni.


De 14-jarige hield een bord omhoog met de tekst: 'Mijn naam is Leah, en ik ben veertien jaar. Ik heb vorige maand mijn prachtige moeder verloren. Ik wil heel graag een knuffel, alsjeblieft.' Toen Pink het bericht in de gaten kreeg stopte ze met zingen en kwam ze Leah een knuffel geven. Daarna nam ze twee selfies met het meisje en gaf ze haar een handtekening op haar arm.

'Ik moest heel erg huilen', vertelt de tiener aan Yahoo. 'Maar Pink zei dat het allemaal goed zou komen. Ze was erg aardig, en superlief.'

Leah en haar moeder waren beiden groot fan van Pink. In hetzelfde interview vertelt haar vader dat het moment tijdens het concert de familie ontzettend goed heeft gedaan. Een tante van Leah schreef op Facebook.: 'Een hemelse knuffel. Dank je Pink. Ze kan niet ophouden met lachen, huppelen en zingen.'