×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pink moet voorlopig rusten

8.08.2018 -

Zangeres Pink is uit het ziekenhuis ontslagen. Maar voorlopig zet ze haar Australische tournee nog niet voort. De show van donderdag gaat niet door, wat betekent dat ze pas zaterdag weer op het podium staat. De Amerikaanse moet eerst weer op krachten komen, zo vertelt ze in een update op Instagram.


'Ten eerste wil ik iedereen bedanken voor alle beterschapwensen', begint Pink. Zondag werd ze opgenomen in het ziekenhuis in Sydney vanwege uitdrogingsverschijnselen en een flinke buikgriep. Maandag wilde ze weer optreden, maar door het concert ging op het laatste moment een streep.

'We waren absoluut van plan om de show door te laten gaan maar ongeveer twintig minuten voor de soundcheck ben ik naar het ziekenhuis gebracht met ondraaglijke pijn', zo vertelt ze. 'Dat was de reden voor de late annulering. Daar kon niemand iets aan doen en was uiteraard niet gepland.' Dinsdag is Pink ontslagen, en voorlopig moet ze het op doktersadvies rustig aan doen.

'Jullie weten hoe fysiek mijn shows zijn, en dat ik niet alleen voor de microfoon sta en zing', zegt Pink, die haar excuses aanbiedt aan de fans die ze weer moet teleurstellen. 'Ik moet in goede conditie zijn om te kunnen optreden. Jullie verdienen een volwaardige show en mij op mijn best.'

De vier gecancelde shows worden eind deze maand en volgende maand ingehaald.