×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pink: ‘Ik spuugde keelpastille, geen kauwgom’

5.02.2018 -

Pink kreeg zondag na haar uitvoering van het Amerikaanse volkslied bij de Super Bowl de nodige kritiek, omdat ze vlak voor het optreden haar kauwgom uitspuugde om het veld. Volgens de muzikante ligt het verhaal echter anders.


De zangeres kreeg dit weekend griep en het was lang onduidelijk of ze zou kunnen optreden tijdens de finale van het Amerikaanse footballseizoen. Tijdens een pré-Super Bowl show op vrijdag had ze nog hoorbaar last van haar ziekte. Op Twitter legt Pink dan ook uit dat ze niet kauwgom kauwend het veld opliep, maar met een keelpastille in haar mond.

Ze gebruikte Twitter ook om de fans te bedanken die met haar meeleefden toen ze ziek werd vlak voor het belangrijke optreden. 'Al jullie gebeden, beterschapswensen en kaarsjes hebben me er doorheen geholpen. Bedankt voor alle liefde en steun, we houden van jullie', schreef ze bij een foto van zichzelf en dochtertje Willow, die mee mocht naar de show in Minneapolis.

Pink had nog meer te vieren zondagavond: het team uit haar thuisstad Philadelphia ging er met de zege vandoor.

Bekijk het bewuste incident terug bij 35 seconden: