×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pieter Derks annuleert shows na operatie dochter

Pieter Derks annuleert shows na operatie dochter
4.10.2018 -

Cabaretier Pieter Derks annuleert diverse voorstellingen omdat zijn pasgeboren dochtertje Bobbie nog in het ziekenhuis ligt. De voorstellingen in onder meer Nijmegen, Den Haag, Deventer, Leidschendam en Huizen gaan niet door, meldt Derks op Instagram.


'Mijn dochtertje Bobbie is inmiddels bijna zes weken oud, en behalve te vroeg geboren is ze ook aan haar darmpjes geopereerd. Daarvan is ze nog aan het herstellen in het ziekenhuis. Dus ik wil er zijn voor haar, voor mijn vrouw en voor onze twee andere kindjes', legt Pieter uit.

'Ik hoop vanaf 18 oktober weer te kunnen optreden, als mijn dochtertje zich er zo knap bovenop blijft knokken als ze de afgelopen weken al heeft gedaan. En ik hoop jullie allemaal weer terug te zien, in welk theater dan ook!'

De show van Pieter Derks heet Voor wat het waard is. Daarmee toert hij tot en met 15 juni langs de Nederlandse theaters.