×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pieter-Christiaan met dochter Emma bij vuurwerkfestival

Pieter-Christiaan met dochter Emma bij vuurwerkfestival
19.08.2018 -

Prins Pieter-Christiaan heeft zaterdagavond met zijn dochter Emma in Scheveningen genoten van het Internationale Vuurwerkfestival. Op sociale media plaatste PC een selfie met zijn dochter en een filmpje van het Scheveningse strand, gezien vanaf het reuzenrad op de pier bij het Kurhaus.


Het over twee weekeinden gehouden vuurwerkfestival bracht tienduizenden belangstellenden naar het strand. Het festival, waaraan acht landen deelnamen, werd uiteindelijk gewonnen door Engeland.

'Nieuwkomer Engeland pakte deze editie uit met originele elementen die nog niet eerder in Scheveningen getoond zijn, had de sterkste opbouw en een zeer goede variatie', aldus juryvoorzitter Bjorn van Dijl van de stichting die het evenement organiseerde.