×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Piet Paulusma onthult waarom hij in het ziekenhuis lag

3.08.2018 -

Piet Paulusma is woensdag met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een acute blokkade in zijn dikke darm. Hij is inmiddels geopereerd.


Piet is nog herstellende van de operatie en wordt voorlopig op televisie nog vervangen door zijn dochter Martsje. 'Onderzoeken moeten nu uitwijzen wat de oorzaak is van deze plotselinge (acute) blokkade', heeft Piet in een verklaring gemeld aan Shownieuws. 'Ik wil iedereen nogmaals warm bedanken voor de belangstelling en de beterschapswensen. Gelukkig nemen mijn dochter Martsje en de andere collega’s mijn taken heel goed over. Zodra er meer nieuws is horen jullie het', zo sluit de weerman zijn bericht af.

Woensdagavond was de 61-jarige Piet plotseling niet te zien op SBS6, terwijl hij normaal eigenlijk nooit een uitzending overslaat. Wel werd duidelijk dat hij in het ziekenhuis lag, maar wat hem precies mankeerde bleef tot nu toe onduidelijk.