×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pia Douwes op zoek naar man

1.01.2015 -

Pia Douwes is de meest gevierde musicalster van Nederland, maar toch is ze al elf jaar alleen. Inmiddels heeft ze alle mogelijke manieren om een man te vinden wel uitgeprobeerd. Zo was de musicalster zelfs te bewonderen op verschillende datingsites. Helaas zonder resultaat. Pia is inmiddels 50, maar ze hoopt nog altijd de ware te ontmoeten. Haar hond Sansa vervult inmiddels de rol van het kind dat ze nooit kreeg.


Van Pia is bekend dat het harde werken zijn tol heeft geëist wat betreft haar privéleven. Ze is al elf jaar alleen en heeft nooit kinderen gekregen. Lees deze week in Weekend een interview met een openhartige Pia, die nog steeds hoopt haar waren liefde te vinden.