×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Phil Collins koop J.Lo’s villa

Phil Collins koop J.Lo’s villa
17.06.2015 -

Phil Collins heeft 33 miljoen dollar (29 miljoen euro) neergelegd voor de villa in Miami waar eerder Jennifer Lopez woonde. De Britse muzikant kocht het huis van een zakenman die het optrekje aan zee in 2005 voor zo'n 14 miljoen dollar (12 miljoen euro) overnam van Lopez.


De vorige eigenaar heeft drie jaar lang flink gerenoveerd, maar is nu verhuisd naar het westen. Dat komt mooi uit voor Phil Collins, aangezien zijn kinderen in Florida wonen. Dat meldt The Wall Street Journal.

Nu kan hij zich tijdens zijn verblijf in het zonnige zuiden terugtrekken op het landgoed met zwembad, vijver, spa, buitenkeuken en dok waar meerdere boten aan kunnen leggen. Collins heeft ook nog een huis in New York.