×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter R. de Vries woedend op Willem Holleeder

23.02.2018 -

Willem Holleeder heeft in de rechtszaal een hele bijzondere uitspraak gedaan. Hij herhaalde tijdens het proces meerdere keren dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries een verhouding zou hebben gehad met de zus van Willem, Sonja Holleeder. Peter ontkent de aantijgingen.


Tijdens de uitzending van RTL Boulevard vroeg Luuk Ikink naar de beschuldigingen van Willem Holleeder. Peter zijn antwoord was fel: 'Ik heb nooit, op enig moment, geen minuut, geen seconde, op welke manier dan ook met Sonja Holleeder een relatie gehad, seksueel contact, een flirtdate, een gewone date. Helemaal niets. Noem het, vraag het. En het is gewoon niet zo. Hij liegt dat. Dat zegt heel veel over de rest', aldus Peter.

'Ik weet van heel veel dingen die waar zijn. Hij zit op dit gebied zo schaamteloos te liegen uitsluitend in een poging om mij en zijn zussen te beschadigen', raasde de misdaadverslaggever verder. 'Het is een bewuste beschadigingsactie waarbij hij er niet voor terugdeinst om zijn zus daarin te betrekken. Hij zegt nu bij herhaling dat ik een relatie heb gehad met zijn zus Sonja. Ik had mij voorgenomen om bij mijn getuigenis daar iets over te zeggen. Maar nu jullie daarnaar vragen en hij het blijft herhalen wil ik dit duidelijk zeggen'.