×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter R. de Vries: verhaal Imanuelle Grives ongeloofwaardig

Peter R. de Vries: verhaal Imanuelle Grives ongeloofwaardig
22.07.2019 -

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries vindt het verhaal van actrice Imanuelle Grives dat zij op Tomorrowland grote hoeveelheden drugs bij zich had ter voorbereiding op een rol 'niet geloofwaardig. Er is niets waaruit blijkt dat haar verhaal klopt.'


De opnames van de misdaadserie Keizersvrouwen, waarin zij een rol speelt, is al achter de rug. ‘Het is een volwassen vrouw, zij had beter moeten weten,’ vindt De Vries. Grives werd volgens Vlaamse media aangehouden met 100 xtc-pillen en 20 gram coca├»ne.

De actrice blijft in elk geval tot vrijdag vastzitten in het Huis van Bewaring in Antwerpen. ‘Je hoort veel klachten, over het slechte eten en het feit dat het er erg warm is,’ aldus de misdaadverslaggever in RTL Boulevard. Grives, bekend van Vechtershart en Wie Is De Mol?, werd afgelopen weekend aangehouden op het festival in de Belgische plaats Boom.

Haar Nederlandse woordvoerder laat weten geen commentaar op de zaak te geven. Haar advocaat meldt De Gazet dat er sprake zou zijn van een ‘zeer fout gelopen experiment’.