×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Koelewijn komt met autobiografie

29.08.2018 -

De Brabantse zanger Peter Koelewijn (77) brengt begin oktober een autobiografie uit. Het boek Peer is geschreven in nauwe samenwerking met popjournalist Tjerk Lammers.


Koelewijn werd begin jaren zestig bekend met zijn klassieker Kom van dat dak af. Hij groeide op in de viswinkel van zijn ouders in het Eindhoven. Ook was hij in de vroege jaren zeventig diskjockey bij de Nederlandstalige programma's van Radio Luxembourg, samen met Felix Meurders. Hij produceerde muziek voor onder meer Ria Valk, Nico Haak, Willeke Alberti, Bonnie St. Claire, Ciska Peters, Herman van Keeken, Louis Neefs en Ronnie Tober.

Volgens uitgever Mooks Publishing gaat het boek 'over de vele commerciële pieken en dalen, persoonlijke vriendschappen en zakelijke geschillen. Over de vrouwen in zijn leven en over zijn kinderen.'

Het ruim 500 pagina’s tellende boek is gelardeerd met unieke foto’s uit Peters archief.