×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Perrie Edwards ontslagen uit ziekenhuis

25.09.2017 -

Perrie Edwards is uit het ziekenhuis ontslagen. De Britse zangeres van Little Mix mag in haar eigen bed uitzieken, laat ze weten op sociale media.


Edwards werd zaterdag met maagproblemen opgenomen. Inmiddels gaat het weer beter. 'Ik ben uit het ziekenhuis, in mijn eigen bed en herstellende', zo stelt de zangeres haar fans gerust. In het bericht bedankt ze ook de dokters en verplegers van het ziekenhuis voor de goede zorgen.

Vanwege haar gezondheidsproblemen moest Edwards een optreden met Little Mix op het 'iHeartRadio Music Festival' aan zich voorbij laten gaan. 'Sorry dat ik er niet was. Normaal gesproken zou ik nooit iets willen missen maar soms moet je luisteren naar degenen die het beter weten en ik was niet fit genoeg om op te treden'.