×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

People vindt Pink mooiste vrouw op aarde

People vindt Pink mooiste vrouw op aarde
18.04.2018 -

Pink is door People uitgeroepen tot 's werelds mooiste vrouw. Ze neemt de titel over van Julia Roberts, die vorig jaar voor de vijfde keer door het Amerikaanse blad in het zonnetje werd gezet.


People gebruikt bij de uitverkiezing overigens zelf niet meer de woorden 'Most Beautiful'. 'Dit jaar noemen we het The Beautiful Issue om duidelijk te maken dat het niet echt om een schoonheidswedstrijd gaat. Verder is er niets veranderd', zegt hoofdredacteur Jess Cagle. 'Zoals altijd staat het blad weer vol mooie vrouwen (en een paar mannen) in alle vormen, maten en kleuren'.

Volgens Cagle was de keuze voor de 38-jarige Pink een eenvoudige: 'Ze is een artiest, moeder en een rolmodel die eerlijk, grappig en zelfverzekerd is en is daarmee een van de geliefdste artiesten op aarde'.

(Bron: Instagram Pink)
(Bron: Instagram Pink)
(Bron: Instagram Pink)