Peaches leefde ongezond

Peaches Geldof is in 2011 door artsen gewaarschuwd omdat ze niet gezond at. Dat onthulde de socialite voor haar dood in een niet eerder gepubliceerd interview met The Sun.

Peaches had toen volgens de boulevardkrant problemen met haar cholesterol en besloot mede daarom af te vallen. "De artsen zeiden dat ik moest stoppen met het eten van troep. Dus deed ik dat ook", zou ze bij een première hebben verteld. "Als je stopt met het eten van pizza en patat, dan ga je er anders uitzien."

"Zie ik er echt zo dun uit?", vroeg Geldof. "Hoe ik dat voor elkaar gekregen heb? Ik ga niet meer naar McDonald's en eet geen rotzooi meer. Ik at het elke dag. Ik werd wakker met mijn vriend en at die bende. Mijn hart leek op dat van een 90-jarige gangster." Geruchten dat ze anorexia had, wees de blondine van de hand.

De 25-jarige dochter van popmuzikant Bob Geldof overleed maandag in haar huis in Wrotham in het graafschap Kent. De doodsoorzaak is ondanks een lijkschouwing nog niet duidelijk. De uitkomsten van een toxicologisch onderzoek worden over 2 tot 3 weken verwacht.