×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paula Abdul valt van podium

Paula Abdul valt van podium
22.10.2018 -

Bezoekers van een concert van Paula Abdul zagen de zangeres zaterdagavond opeens van het podium vallen. De 56-jarige maakte het optreden daarna gewoon af.


Paula toert momenteel met haar Straight Up Paula! 2018 Tour door de VS. Een fan deelde zondag op YouTube een video waarin de zangeres het nummer The Promise Of A New Day uit 1991 zingt. Op een gegeven moment moedigt ze het publiek aan om mee te klappen, waarbij ze naar de rand van het podium loopt en daar uiteindelijk vanaf valt.

Alhoewel haar woordvoerder niet heeft gereageerd op vragen van verschillende Amerikaanse media, lijkt Paula niet gewond geraakt bij de val. Ze stapte niet alleen minuten later weer het podium op, maar heeft ook de volgende van haar 27 concerten niet afgezegd.

Straight Up Paula! is de eerste solotournee van de zangeres in 25 jaar. Ze viert met de toer het dertigjarig jubileum van haar eerste studioalbum Forever Your Girl.