Paul Walker te zien in Fast & Furious 7

De kogel is door de kerk: de onlangs overleden acteur Paul Walker (40) zal toch te zien zijn in Fast & Furious 7. Universal Pictures maakte dit bekend in een verklaring.

"Voortbordurend op de wereldwijde exploitatie gebouwd op snelheid, keren Vin Diesel en Paul Walker terug in de cast voor Fast & Furious 7, die op 10 april 2015 voor het eerst te zien zal zijn", is te lezen in de verklaring. "James Wan zal dit hoofdstuk uit de zeer succesvolle serie regisseren en Neal H.Moritz en Vin Diesel keren terug als producers."

De aankondiging komt een dag nadat Diesel een foto op Facebook deelde, waarop hij samen met Walker de releasedatum van de film onthulde. Hij schrijft bij de foto: "De laatste scène die we samen hadden..er was een uniek, voltooid gevoel, een gevoel van trots dat we deelden. We hadden de film voltooid, de magie vastgelegd. Hoe ver we wel niet gekomen zijn. Fast and Furious 7 zal op 10 april 2015 uitkomen." Hij voegde daar nog iets emotioneels aan toe: "P.s. hij zou willen dat jullie het als eerste zouden weten."

De 40-jarige Walker kwam eind november in Californië om het leven door een auto-ongeluk.