×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul van Vliet zal nog één keer het podium gaan betreden

Paul van Vliet zal nog één keer het podium gaan betreden
19.10.2018 -

Paul van Vliet gaat toch weer optreden. De Haagse cabaretier verzorgt op 26 oktober eenmalig een leesvoorstelling in kasteel De Wittenburg.


Van Vliet, die onlangs voor de laatste keer zijn afscheidsvoorstelling in de Koninklijke Schouwburg in de hofstad speelde, hintte er vorige week in DWDD al op dat hij mogelijk nog wel eens het podium zou gaan betreden.

De inmiddels 83-jarige Van Vliet zal in het lommerrijke villadorp Wassenaar een voordracht geven uit zijn nieuwe boek Brieven aan God en andere mensen. De kaartverkoop is van start gegaan.

De zanger en cabaretier staat overigens nog altijd achter zijn besluit om niet meer op te treden, zei hij vorige week in DWDD. 'Ik wilde op het hoogtepunt stoppen. Ik wilde niet dat het minder werd, dat het publiek zou wegblijven, dat ik kwalen kreeg. Dat je denkt: was ik nou maar eerder gestopt. Ik sta er met mijn hart nog niet achter maar met mijn verstand wel.'