×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul Groot heeft de liefde weer gevonden: ‘Ik ben héél gelukkig’

Paul Groot heeft de liefde weer gevonden: ‘Ik ben héél gelukkig’
20.12.2019 -

Een vaste relatie leek aan Paul Groot niet besteed. De Koefnoen-ster komt al jaren alleen naar feestjes, zónder een geliefde aan zijn zijde. Maar daar komt nu verandering in; Paul is tot over zijn oren verliefd!


Het wordt geen eenzame kerst voor Paul Groot. De 52-jarige acteur bekent aan Weekend eindelijk een nieuwe liefde in z’n leven te hebben. ’Ik heb iemand ontmoet die heel leuk is. Ik ben héél gelukkig, maar laat ik er verder niet te veel over zeggen, we zien het wel. Ik ben in elk geval niet eenzaam’, aldus Paul, die nooit het achterste van zijn tong laat zien als het om zijn privé-leven gaat. Waar hij zijn geliefde heeft ontmoet blijft daarom nog even onduidelijk.

De acteur was jarenlang alleen. Hij vertelt nu toe te zijn aan relatie. ‘Dat lijkt me wel leuk. Ik heb tussendoor af en toe kortstondige relaties gehad, maar die waren niet noemenswaardig. Deze jongen heeft mijn vader al ontmoet’, aldus Paul. Ook heeft hij zijn nieuwe liefde onlangs meegenomen naar een première. ‘Alleen kwam hij destijds niet over de rode loper, dus dat viel niet op’, knipoogt hij.

Ook interessant:

Gescheiden Maria Tailor verliest haar modewinkels

Caroline van Eeden heeft babynieuws!

André Hazes brengt ode aan zijn nieuwe liefde Bridget