Patty woedend op Onno Hoes

Patty Brard is woedend op Onno Hoes. Deze verwees naar Patty toen hij donderdag liet weten dat hij nooit heeft willen opstappen als burgemeester van Maastricht. ''Ik wijk niet voor Patty Brard”, zei Hoes, sprekende over alle media die de afgelopen tijd verhalen over hem en vermeende lovers hebben gebracht. "Verbijsterend", zo reageert de presentatrice donderdagnacht via Twitter.

Weekend-columniste Patty Brard interviewde eerder deze maand de 24-jarige Ruud Schepers, met wie Hoes zoenend in een hotel werd gespot voor het SBS6-programma Show Laat. Ze vindt het belachelijk dat Hoes haar bij naam noemt. "Zo reageert een burgervader toch niet???", vraagt ze via Twitter aan de echtgenoot van Albert Verlinde.

Tegen een volger zegt ze: "Het moge duidelijk zijn dat de essentie van het verhaal, namelijk het gedrag van een burgervader, Onno nog steeds niet duidelijk is!" Vervolgens richt Patty zich tot al haar volgers: "Ipv terug te komen als burgervader met een positief verhaal over Maastricht, verscheen hij als Onno Hoes met een negatief verhaal over mij…"