Patty wil niet naakt

Patty brengt haar vrije tijd maar al te graag in de sportschool door en afgelopen week dacht ze na het sporten eens lekker gebruik te maken van zwembad, sauna en bubbelbad. Dit liep echter allemaal iets anders dan gedacht...

Patty werd afgelopen week, zo schrijft ze in haar column in de nieuwe Weekend, door de ‘sportschoolpolitie’ na het sporten uit het bubbelbad gehaald, omdat zij daar samen met een vriendin in haar badpak zat te genieten. De presentatrice schrijft: ‘Er was een klacht binnengekomen van een andere gast dat wij badkleding droegen en wij moesten toch echt bloot.’ Gezien een eerdere ervaring enkele jaren geleden in een sauna, waarbij Patty door een poedelnaakte man werd aangesproken met de legendarische woorden ‘Hier heb ik nou mijn hele leven al van gedroomd, naakt naast Patty Brard liggen!’, had de presentatrice bar weinig zin om een dergelijk gênant moment nóg een keer mee te maken.

Patty aarzelde dan ook geen moment en is lekker naar huis gegaan. Daar heeft zij een eigen stoomcabine en bubbelbad waar zij lekker naakt, zónder pottenkijkers, kon genieten van haar eigen ontspannen moment.

De hele column van Patty lees je iedere week in Weekend, of hier online.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen