Patty Brard weer gelukkig met dochter

  Patty Brard heeft haar dochter terug! Priscilla Nasi brak met haar beroemde moeder toen die in scheiding lag met haar vorige man René Muthert. In de afgelopen jaren had de tv-presentatrice nauwelijks contact met haar enige kind. Maar onlangs kwam het tot een bijzondere verzoening.  

Voor Patty Brard lijkt het geluk momenteel niet op te kunnen. Ze is een van de gezichten van zender SBS6 en lijkt daar persoonlijk te zorgen voor de stijgende kijkcijfers van roddelprogramma Shownieuws. En daarnaast werkt ze veel in het land met Luv’ én een succesvolle soloact, waarin ze onder meer nummers van Cher en Baccara brengt. Maar ook privé gaat het haar voor de wind. Vorige week sprak ze in Weekend al over hoe gelukkig ze is met haar verloofde Antoine. Maar in de afgelopen weken is er iets gebeurd wat Patty zo mogelijk nóg gelukkiger heeft gemaakt. Na jarenlang geen contact te hebben gehad met dochter Priscilla is de band nu volledig hersteld. Patty bevestigt dat: “Ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb haar de afgelopen jaren vreselijk gemist, maar we hebben dat boek nu dichtgeslagen. We kijken samen vooruit. De afgelopen week was ze hier met haar halfzusje Giulia en we hebben het geweldig gehad.’

Patty kreeg problemen met Priscilla in de periode dat ze zelf met ex-man René Muthert overhoop lag. Hoewel vaak is gesuggereerd dat Priscilla om die reden met haar moeder brak, lag de werkelijkheid anders. Patty kon het niet vinden met de toenmalige partner van haar dochter. En gaandeweg kwam het daardoor tot een breuk tussen Patty en Priscilla. Via de media moest Patty vervolgens vernemen dat haar dochter zou gaan trouwen met Daan Leeflang, die bij de Amsterdamse incrowd een zekere faam geniet als dj Dano. Maar uiteindelijk kwam het nooit tot een huwelijk. De relatie van Priscilla en Daan is inmiddels op de klippen gelopen en Patty heeft haar dochter geholpen bij het opzetten van een nieuw leven.

Eigen leven

Naar verluidt woont ze nu niet ver van haar moeder, die tijdelijk in Buitenveldert is neergestreken, in afwachting van de bouw van haar villa aan de Amstel. Ook ziet het ernaar uit dat Priscilla, die zelf in de hotelbranche werkzaam is, enkele weken naar Ibiza gaat, waar haar moeder een vakantievilla heeft. Patty: ’Priscilla heeft er echter geen behoefte aan om naar buiten te treden. Ze heeft er al spijt genoeg van dat ze ooit aan mijn soap heeft meegewerkt. Ze heeft nu haar eigen leven en ik respecteer dat volledig. Maar ik ben wel blij dat ik er weer onderdeel van ben. Want wat heb ik haar gemist!”