×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard maakt Roast Panel Johnny de Mol compleet

Patty Brard maakt Roast Panel Johnny de Mol compleet
8.12.2018 -

Met de toevoeging van Patty Brard is het panel dat Johnny de Mol op de korrel gaat nemen in The Roast Of... compleet. De presentatrice maakte haar deelname vrijdagavond bekend.


Patty verheugt zich op de roast. "Ik ken Johnny al vanaf dat hij nog in de luiers zat", zei ze in RTL Boulevard. "Dus ik weet wel het een en ander over hem. Ik ga hem goed te pakken nemen."

Naast Patty Brard zijn ook Peter Pannekoek, Tooske Ragas, Najib Amhali, Heleen van Royen en Ruben van Zwieten van de partij om Johnny voor schut te zetten. Daarnaast nemen ook Tatum Dagelet en Danny Froger plaats in het Roast Panel. Jeroom Snelders neemt als Roast Master de presentatie op zich.

The Roast of… komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en daar legden onder meer Justin Bieber, Donald Trump, James Franco en Charlie Sheen hun hoofd op het hakblok. In Nederland gingen Gordon (2016) en Giel Beelen (2017) debutant Johnny voor.

The Roast of Johnny de Mol wordt uitgezonden op 18 december om 20.30 uur op Comedy Central.