Placeholder

Patty Brard haalt uit naar Peter R. de Vries

Patty Brard vindt het jammer dat het programma Mindmasters voortijdig van de buis is gehaald maar is blij dat zij niet meer iedere vrijdag naast Peter R. de Vries hoeft te zitten. Dat schrijft de presentatrice in haar wekelijkse column in Weekend.

 

'Waarom moest Peter R. plaatsnemen in een entertainmentprogramma waar hij geen verstand van had en duidelijk geen zin in had?' vraagt Patty zich af in haar column. 'Hoe kun je je zoveel beter voelen dan en ander dat je weigert een tv-collega een hand te geven en hem voor Jan met de korte achternaam met uitgestoken hand laat staan?'

Patty vervolgt haar tirade: 'De sfeer was om te snijden. Hij brengt gewoon een onnodig nare, negatieve en arrogante sfeer met zich mee.' Patty had na afloop van de live-shows steevast knallende hoofdpijn van alle spanningen achter de schermen. 'Ik vind het jammer dat het programma niet gelukt is, maar ik ben zo blij met die komende acht hoofpijnloze vrijdagavonden zonder de priemende ogen van Peter R.' besluit zij haar column.