×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard en Roy Donders maken samen carnavalsnummer

30.11.2016 -

Patty Brard en Roy Donders duiken samen de studio in. Ze gaan samen een carnavalsduet opnemen. Dat maakt Patty bekend in haar column in Weekblad Weekend deze week.


'Volgende week gaan we een carnavalsduet opnemen', schrijft Patty. En de presentatrice heeft nog meer om naar uit te kijken, want eind februari ligt haar ondergoedlijn, Sexy Correctie, in de winkel. Die wordt gelanceerd op de Huishoudbeurs en komt in de winkel van Roy Donders te liggen. 

Hoe het lied van Roy en Patty gaat heten is nog niet bekendgemaakt, maar ze hebben al wel bedacht waar het over moet gaan. 'We gaan een carnavalsduet doen wat natuurlijk zal gaan over een wandelend worstenbroodje in corrigerend ondergoed.'