×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty Brard eenmalig terug op SBS6

Patty Brard eenmalig terug op SBS6
12.02.2019 -

Patty Brard keert dinsdagavond na twee jaar terug op SBS6. Albert Verlinde heeft de presentatrice, die in 2017 moest vertrekken bij de zender, gevraagd hem te vervangen in 6 Inside omdat hij verhinderd is. Dat bevestigt een woordvoerder aan BuzzE.


Vooralsnog gaat het om een eenmalige klus. Of Patty in de toekomst vaker terugkeert in 6 Inside of andere programma’s bij de zender kon de woordvoerder niet vertellen. De presentatrice is op dit moment niet exclusief in dienst bij een zender. Brard gaat wel voor RTL de nieuwe serie Hotter Than My Daughter maken. Ook is zij regelmatig in RTL Late Night te zien’.

Patty stond jaren achter de desk van SBS Shownieuws, maar werd twee jaar geleden gevraagd te vertrekken omdat ze ‘niet meer fris en fruitig was’. De presentatrice voelde zich vernederd. ‘Ik vind dat ik recht heb om nog een paar jaar te shinen’, zei ze eerder over haar vertrek. ‘Om daarna mooi afscheid te nemen. Ik neem liever zelf afscheid dan te worden afgedankt.’