×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patton Oswalt getrouwd met Meredith Salenger

5.11.2017 -

Patton Oswalt en Meredith Salenger zijn zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Dat meldt Us Weekly. De 48-jarige Veep-acteur en de 47-jarige Hollywood Heights-actrice trouwden in Los Angeles.


De bruiloft was klein en de trouwceremonie duurde slechts 15 minuten. Een vriendin van het stel verbond Patton en Meredith in het echt. Hierna vierde iedereen feest tijdens de receptie. ''Ze zagen er heel verliefd en gelukkig uit'', aldus een ooggetuige.

Patton en Meredith kondigden afgelopen juli hun verloving aan, een maand nadat ze voor het eerst samen in het openbaar verschenen en vijftien maanden na de dood van Oswalts eerste vrouw Michelle McNamara. Zij overleed in april 2016 in haar slaap aan een combinatie van medicijnen en een hartaandoening.