×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patrick Stewart terug als Picard in Star Trek

4.08.2018 -

Patrick Stewart had zaterdag tijdens een verrassingsoptreden tijdens de Star Trek-conventie in Las Vegas nog een verrassing voor zijn fans in petto. De acteur vertelde dat hij een comeback maakt als zijn iconische karakter Jean-Luc Picard in de komende Star Trek-serie.


Even later maakte Stewart het nieuws ook bekend op Twitter. 'Ik zal er altijd trots op blijven deel te hebben uitgemaakt van 'Star Trek: The Next Generation', maar toen we die laatste film in het voorjaar van 2002 opnamen, had ik echt het gevoel dat mijn tijd met 'Star Trek' ten einde was', aldus Stewart. 'Het is dan ook een onverwachte maar verrukkelijke verrassing om met nieuw elan terug te keren naar mijn personage Jean-Luc Picard en nieuwe dimensies in hem te ontdekken. Op zoek gaan naar nieuw leven voor hem, terwijl ik dacht dat dat voorbij was.'

Stewart speelde Jean-Luc Picard zeven seizoenen in Star Trek – The Nex Generation en in vier Star Trek-films. De nieuwe serie wordt gemaakt voor de streamingdienst CBS All Access.