×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay weer in Nederland

15.03.2017 -

Patricia Paay is weer in het land. De diva kwam de afgelopen weken op Curaçao bij van alle commotie die ontstond na het lekken van haar seksvideo’s. Dinsdag landde ze op Schiphol.


Het prille huwelijk van Patricia met Robbert Hinfelaar heeft alle ophef rond de pikante filmpjes overleefd. “Geen twijfel daarover hoor”, zei Patricia bij haar terugkomst in Nederland. “Robbert is zo lief voor me geweest…”

Nu ze in de zon een beetje is bijgekomen van alles, staat Patricia weer een drukke tijd te wachten. De rechtszaak waarin ze is verwikkeld met haar voormalig zakenpartner, die volgens de diva wel eens verantwoordelijk zou kunnen zijn voor het opduiken van de seksvideo’s, loopt nog. Ook is de politie nog druk bezig met het onderzoek naar het lekken van de filmpjes.

“Ja, ik ben er weer hoor, jongens”, zei Patricia tegen fotografen die op Schiphol op haar stonden te wachten. “Is het met jullie rust ook weer gedaan!”