×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay spoot botox na seksrel

19.01.2018 -

Patricia Paay vertelt in Veronica Magazine dat de seksrel een enorme impact heeft gehad. De rel heeft zelfs zo'n impact gehad op La Paay dat ze het nodig vond om een 'babyprikje' botox in haar hoofd te laten spuiten.


'Het is zwaarder geweest dan mensen denken. De hel. En dat is het nog steeds een beetje. Ik ben iemand die overal de leuke kant van inziet, maar dit is een grote knauw geweest. Ik vertrouw niemand meer', vertelt Patricia over de afgelopen tijd.

Het verdriet  was aan haar gezicht af te lezen. En dus besloot ze in te grijpen: 'Ik verwaarloos botox altijd een beetje. Dan zie ik ineens zo'n frons en denk ik: o ja, vergeten. Vooral de laatste maanden heb ik veel gefronst en dat geeft me zo'n bezorgd uiterlijk. Een babyprikje haalt dat weg. Fillers heb ik niet, daar hou ik helemaal niet van. Je krijgt er zo'n raar hoofd van', besluit ze.