Patricia Paay opgelucht na uitspraak rechtbank

Patricia Paay mag in totaal 83.000 euro houden die ze van het bedrijf Osuro heeft gekregen. Volgens de rechtbank in Breda heeft het bedrijf onvoldoende aangetoond dat het geld niet als gift aan Paay was bedoeld.

Osuro gaf in de periode dat het bedrijf werd geleid door een vriend van Paay bedragen waarmee ze een auto aanschafte en waarmee rekeningen zijn betaald. Ook stuurde de zangeres facturen door die Osuro dan betaalde. De rechter heeft nu besloten dat ze 83.000 euro niet hoeft terug te betalen. Aan RTL Boulevard laat Patricia weten erg blij te zijn: ‘Ik ben zo blij en opgelucht. Ik heb er nog kippenvel van. Wij gaan er een drankje op drinken.’

Osuro krijgt nog wel de kans om aan te tonen dat een bedrag van 10.000 euro dat Paay ontving een lening was en niet een gift. Volgens Osuro leende het bedrijf Paay in 2015 10.000 euro en zou dat blijken uit de omschrijving bij de overboeking. Paay ontkent dat het een lening betrof en stelt dat de toenmalige bestuurder van het bedrijf en vriend van de tv-persoonlijkheid haar financieel hielp.

Osuro heeft tot 8 mei om te laten weten hoe het de lening wil aantonen. De rechtbank beslist daarna over de verdere procedure.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen