×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay neemt uitspraken over buurman terug

18.07.2017 -

Patricia Paay heeft haar excuses aangeboden aan haar voormalige zakenpartner en buurman Maarten Oostvogel. De diva suggereerde eerder dit jaar dat Oostvogel betrokken was bij het uitlekken van haar sekstape. Die uitspraken heeft Patricia teruggenomen, liet ze dinsdag weten via haar advocaat.


“Patricia Paay erkent dat die beweringen onjuist, lasterlijk en zeer schadelijk zijn voor Maarten Oostvogel, zowel zakelijk als persoonlijk”, valt te lezen in een verklaring. “Patricia Paay betreurt deze uitspraken en heeft Oostvogel haar excuses aangeboden.”

Patricia was verwikkeld in een zakelijk conflict met haar voormalig buurman. De diva verbond haar naam aan de pantylijn La Paay van de textielondernemer, maar de samenwerking liep vorig jaar spaak na een ruzie. Patricia zei nog veel geld tegoed te hebben van Oostvogel, maar besloot de zaak te beëindigen.