×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay in therapie op tv

27.02.2018 -

Patricia Paay is een van de kandidaten van een nieuw RTL-programma waarin BN'ers in therapie gaan. Dat heeft de voormalig zangeres zelf bekendgemaakt.


De 68-jarige Patricia werd vorig jaar ernstig in verlegenheid gebracht nadat een seksvideo van haar op internet belandde. Ze worstelde daarna lange tijd met zichzelf. 'Ik wil graag dat proces laten zien. En dat je écht een positieve draai aan je leven kunt geven', aldus Patricia in het AD. 'Het hebben van een lifecoach is heel interessant. Ik kan er weer tegenaan, kan weer lachen, alles is weer leuk. Volgens mij is het nuttig om de weg daarnaartoe te laten zien.'

Welke BN'ers nog meer meedoen met het programma is niet bekend. RTL wil de komst van de show 'bevestigen noch ontkennen'.