×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay getrouwd

17.01.2017 -

Patricia Paay (67) heeft dinsdag haar jawoord gegeven aan haar nieuwe liefde Robbert Hinfelaar (32). Het huwelijksfeest is in een partycentrum in Hoofddorp.


Volgens het AD draagt Patricia op het huwelijksfeest een andere jurk dan de japon die ze uitkoos in het TLC-programma Say Yes To The Dress. Aanvankelijk had de diva een bijzondere jurk uitgekozen die niet spierwit is. Ze zocht een ingetogen jurk voor haar intieme bruiloft, maar koos in het TLC-programma een bruidsjurk die over-the-top was. Patricia blijkt toch van gedachten te zijn veranderd, want in plaats van de off-white barokcreatie met brons en koper droeg ze op het huwelijksfeest een witte off shoulder-jurk van kant.

Patricia en Robbert zijn getrouwd tijdens een ceremonie in besloten kring. Dinsdagavond is in Hoofddorp nog een feest met zeventig gasten.