×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay: geen seks met schoonvader

Patricia Paay: geen seks met schoonvader
15.02.2017 -

Er lijkt geen einde te komen aan de bizarre onthullingen rondom het seksleven van Patricia Paay. Deze week suggereert een weekblad dat ze zelfs seks met haar schoonvader zou hebben gehad. Het blad zou dat hebben vastgesteld aan de hand van een video, waarop een man is te zien met een opvallende tatoeage. Ten onrechte wordt de conclusie getrokken dat dit om de vader van Maurice Dix, de vroegere partner van Paay zou gaan.


De vader van Maurice Dix, de ex-vriend van Patricia met wie ze de filmpjes maakte, heeft laten weten dat hij zijn zoon heeft herkend in de video. Hij heeft dezelfde tatoeage als zijn zoon op zijn rug. ‘Dat is er namelijk eentje die ik zelf ontworpen heb, ik heb dezelfde tijgertattoo,’ vertelt Dix sr. aan Weekend.

Volgens de vader van Maurice, Maurice Dix sr., is de voormalige toyboy van La Paay niet degene die de intieme filmpjes heeft verspreid. ‘Als ze denken dat het van hem komt en hij heeft het gedaan dan is hij heel erg stom bezig. Maar ik denk dat het gehackt is of dat er een telefoon verloren is waar die beelden op staan. Ik denk niet dat het in hem zit om zoiets publiekelijk te maken’, zegt hij. Lees het hele gesprek met hem in de nieuwe Weekend.

 

Patricia en haar ex-vriend Maurice. Foto: Reni van Maren