×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson viert 21e verjaardag met joint

Paris Jackson viert 21e verjaardag met joint
4.04.2019 -

Paris Jackson werd woensdag 21 jaar en vierde op Instagram dat ze nu legaal cannabis mag roken in Californië. Ze deelde een video waarin ze haar 'verjaardagsjoint' rookte.


Ze grapte bij de foto: ‘Verjaardagen zijn goed voor je. Uit statistieken blijkt dat mensen die de meeste verjaardagen hebben, het langste leven.’ Aan het eind van het clipje laat ze de joint rondgaan en geeft ze vriend Gabriel Glenn een zoen.

De familie Jackson was hun jarige nichtje niet vergeten. Paris deelde in haar Instagram Stories wat verjaardagswensen van neven en nichten en reageerde op Twitter op een bericht van haar ooms, die haar vanuit hun gezamenlijke account felicitaties hadden gestuurd. Ze schreven bij een kinderfoto van Paris met haar vader Michael: ‘We willen ons mooie, slimme en inspirerende nichtje Paris een hele gelukkige verjaardag wensen. Dat 21 je alle succes en geluk in de wereld mag brengen, je verdient het.” De jarige antwoordde: “Dank je, ik hou van jullie.’