×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson topless tijdens spirituele reis

30.07.2017 -

Paris Jackson is op een spiritueel uitje en geeft daarbij een hoop van zichzelf bloot. Op Instagram deelt de dochter van Michael Jackson foto's van de trip. Het is niet duidelijk waar ze precies is.


Op enkele foto's is te zien dat de 19-jarige beroemdheid topless tot zichzelf komt. Op een plaatje is ze op haar rug gefotografeerd terwijl ze op haar knieën in een tipi zit. Op een andere foto knielt ze slechts gekleed in een broek voor een boeddha-beeld. De enige foto met onderschrift is een plaatje waarop de Jackson-telg met ontbloot bovenlijf een boomstam omhelst. "Schors tegen huid." (tekst gaat verder onder foto)

Dat Paris niet zo moeilijk doet over naakt, liet ze eerder dit jaar al weten op social media. ''Naakt zijn is onderdeel van wat ons menselijk maakt'', aldus de dochter van de overleden King of Pop. Zo voelt ze zich meer verbonden met de natuur zonder kleding. ''Ik ben meestal naakt wanneer ik tuinier. Het is iets heel moois en je hoeft het niet te seksualiseren zoals veel Hollywoodsterren (en de media) doen.''

 

bark to skin

Een bericht gedeeld door Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) op