Paris Hilton weer vrijgezel

Paris Hilton werd afgelopen weekend in haar woonplaats Malibu gespot terwijl ze wel heel intiem was met een andere man dan haar vriendje River Viiperi. De foto's van de socialite zoenend in zee voeden de geruchten dat de 33-jarige Paris en het 11 jaar jongere model niet langer een setje zijn.

De steenrijke hotelerfgename deed zondag op het strand voor haar huis weinig moeite de mysterieuze man verborgen te houden. Na een gezellig barbecue-feestje bij Paris thuis stonden ze uitgebreid zoenend en knuffelend in zee. Daily Mail publiceerde maandag de foto's.

River Viiperi, waarmee de blondine sinds 2012 een relatie heeft, plaatste de voorbije dagen een aantal opmerkelijke berichten op social media. Vorige week schreef hij op Instagram: "Op een zeker moment realiseer je je dat je te veel hebt gedaan voor iets of iemand. Dat de enige juiste volgende stap is om ermee te stoppen. Laat het achter, loop ervan weg."

Ook Paris droeg bij aan de speculaties. Zo tweette ze vrijdag: "Wees zacht. Laat de wereld je niet verharden. Laat de pijn je niet aanzetten tot haat. Laat de bitterheid je zoetheid niet stelen."