×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton verloofd met Chris Zylka

2.01.2018 -

Paris Hilton is tijdens de wintersportvakantie in Aspen in de Amerikaanse staat Colorado ten huwelijk gevraagd. De 36-jarige socialite is verloofd met acteur Chris Zylka.


'Ik ben zo gelukkig verloofd te zijn met de liefde van mijn leven en mijn beste vriend', laat Paris Hilton aan People weten. 'Ik heb me nog nooit zo gelukkig, veilig en geliefd gevoeld. Hij is de ware voor mij in alle opzichten en heeft me laten zien dat sprookjes echt bestaan', vervolgt de hotelerfgename. Zylka ging op zijn knieën op de skipiste na een gezamenlijke lunch in het wintersportoord. Hilton: 'Ik was zo verrast. Ik heb onmiddellijk ja gezegd. De verlovingsring is zo prachtig en glimmend. Ik trilde ervan. Ik heb nog nooit zo'n mooie ring gezien.'

Zylka zegt tegen People: 'Paris is de mooiste vrouw, zowel van binnen als van buiten. Ik voel me de gelukkigste man ter wereld om met mijn droommeisje te trouwen. Ik kan niet wachten de rest van ons leven samen door te brengen.'

Paris Hilton en Chris Zulke leerden elkaar acht jaar geleden kennen op een feest rond de Oscar-uitreiking. Twee jaar geleden ontmoetten ze elkaar opnieuw. In februari van het afgelopen jaar maakte Paris Hilton de relatie wereldkundig op Instagram.