×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton verliest kostbare verlovingsring

26.03.2018 -

Paris Hiltons stapavondje eindige vrijdagavond - lokale tijd - in blinde paniek. De hotelerfgename danste in Miami zo wild, dat haar peperdure verlovingsring van haar vinger vloog.


Paris was volgens ooggetuigen hysterisch toen ze door kreeg dat ze haar verlovingsring kwijt was. De socialite liet haar aanstaande Chris Zylka en een legertje beveiligers zoeken naar de ring, die naar verluidt zo'n 2 miljoen dollar (ruim 1,6 miljoen euro) waard is. 'Er werd naarstig gezocht. Mensen kropen over de vloer, onder de tafels, keken onder de voeten van andere bezoekers en onder stoelen', vertelde een ooggetuige aan Page Six. Volgens hem is het 'een wonder' dat Paris haar verlovingsring in een champagnekoeler terug is gevonden.

De blondine bleef maar huilen, ook toen het sieraad twee tafels verderop gevonden werd. Pas toen de glimmer weer om haar vinger zat, kalmeerde de 37-jarige enigszins.

De 32-jarige Zylka ging begin dit jaar tijdens een skivakantie in Aspen op zijn knieën. Volgens geruchten zijn de tortelduifjes van plan eind dit jaar te trouwen.