Paragnost doet voorspellingen voor 2009: Linda de Mol gaat trouwen

In Amerika wordt hij door het parapsychologisch instituut "de Nederlandse Nostradamus" genoemd, omdat de voorspellingen van Jan C. Van der Heide uit Oegstgeest vaak verbijsterend dicht bij de waarheid kwamen. Hij vertelt  exclusief aan Weekend welke visioenen hij over het komend jaar had...

Linda de Mol trouwt

“Mijn eerste gevoel bij Linda de Mol en Jeroen Rietbergen is: echteliefde. Puur en diep van binnenuit. Ik krijg het visioen van eenhuwelijk, het komend jaar al. Ze gaan trouwen, en op die dag zal ervolop zon zijn. Zowel Linda als Jeroen is nostalgisch ingesteld. Hetzal daarom een klassieke, romantische bruiloft worden. Ik zie dan ookeen heel romantisch, pittoresk huis, geen steriel modern gebouw. Daargruwen ze van. Linda en Jeroen zullen eigenlijk twee huwelijken vieren;hun feest zal uit twee delen bestaan. In de eerste instantie zal datintiem zijn, alleen met de familie en enkele goede vrienden. Daarnaastgeven ze een énorm glamourfeest voor alle showbizzcollega’s. Hunhuwelijksreis volgend jaar zal naar een tropisch oord gaan, waarniemand ze kent en waar ze ongestoord kunnen genieten.”

Wendy en Erland: oplopende spanning

Ook krijgt Jan C. Van der Heide beelden door van Wendy van Dijk en haarvriend, RTL-programmadirecteur Erland Galjaard. Hij kijkt zorgelijk.“Ik voel bij Wendy een grote nervositeit, alsof ze voortdurend onderenorme stress staat. Ondanks het feit dat Wendy nu een relatie metErland heeft, heeft ze het emotioneel heel erg moeilijk – al weet zedat enorm goed te verbergen. Beiden staan voor mijn gevoel onder heelgrote spanning. Ik krijg ook het gevoel dat Wendy pijn in haar keelheeft, dat ze het vaak benauwd heeft. Het is een soort verkramping,mede door alle relationele spanningen. Die relatie voelt ook benauwdaan. Ik zie hier zeker geen huwelijk in, het voelt niet aan als eenband voor langere termijn. Er zit een wig tussen die twee.”

Koningin Beatrix maakt troonsafstand bekend

“Koningin Beatrix zal volgend jaar nog geen afstand doen van de troon.Maar wel zie ik dat zij in 2009 bekend gaat maken dat ze het jaardaarop de troon overdraagt, dus in 2010. Langzaam maar zeker zullen detekenen daarvan volgend jaar duidelijk worden. Wel moet de Koningin inhet najaar van 2009 erg goed op haar gezondheid passen. Ze zal ook voorkorte tijd in het ziekenhuis opgenomen worden. Gelukkig zal het nietsernstigs zijn, maar ze moet wel geruime tijd rust houden.”

Lees meer voorspellingen over onder anderen Máxima en de kredietcrisisin de Weekend van deze week. Het nieuwe blad ligt vanaf woensdag in dewinkels.