×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paniek tijdens optreden van Eminem wegens geluid pistoolschoten

11.06.2018 -

Rapper Eminem heeft sommige bezoekers van het festival Bonnaroo in Tennessee flink laten schrikken met geluidseffecten die lijken op pistoolschoten. Festivalbezoekers gilden en doken weg toen ze een aantal knallen hoorden aan het einde van Eminems nummer Kill You. Ze dachten aan een aanslag.


Het management van de artiest heeft na kritiek op sociale media een verklaring gegeven. 'Het effect dat Eminem gebruikte tijdens zijn optreden in Bonnaroo is veroorzaakt door pyrotechniek (vuurwerk) en dat veroorzaakt een luide knal. Hij gebruikt dit effect, net als honderden andere artiesten, al ruim tien jaar in zijn liveshows, ook op eerdere Amerikaanse festivals en dat leidde niet eerder tot klachten.'