Pamela Anderson woedend

Pamela Anderson is woedend vanwege het verzoek van haar ex Rick Salomon hun huwelijk nietig te laten verklaren. Ze zou uit wraak zelfs hun hond hebben verstopt.

Pamela vroeg zelf vorige week al een scheiding aan. Rick ging vervolgens een stapje verder, door in Las Vegas een verzoek om nietigverklaring in te dienen. Hij beweert dat Pamela hem onder valse voorwendselen in een huwelijk heeft gelokt.

Kort nadat dit bekend werd, zou Ricks dochter Tyson een bezoekje hebben gebracht aan het huis waar zij tot voor kort met haar vader en Pamela woonde. Pamela zou haar hebben gevraagd te vertrekken. Voordat ze ging, vroeg Tyson waar de hond, Bumblebee, was. Daarop zei Pamela dat ze hem in een pension had ondergebracht. Het pension heeft echter laten weten de hond niet te hebben gezien. Volgens TMZ denkt Rick dat Pamela de hond uit wraak bij hem weghoudt.

De 47-jarige voormalige actrice was in 2007 al eens tien weken getrouwd met Salomon. In januari 2014 maakte ze bekend opnieuw met hem getrouwd te zijn.