Pamela Anderson kapot van scheiding

Pamela Anderson is kapot van de onstuimige scheiding met Rick Salomon. Na enkele maanden moddergooien werd de scheiding deze week officieel, maar de actrice hoopt in de toekomst vrede te kunnen sluiten met haar ex.

Nadat de scheidingszaak over was meldde het koppel dat ze spijt hadden dat het proces zo hard en gemeen was. "Pamela is er nog steeds kapot van", meldt een insider aan People. "Het was al een emotionele achtbaan sinds hun eerste huwelijk. We weten allemaal dat ze op een dag weer vrienden zullen zijn, maar deze scheiding heeft zijn tol geëist en veroorzaakte onnodig verdriet."

De voormalig Baywatch-ster was in 2007 tien weken getrouwd met Salomon en maakte in januari 2014 bekend opnieuw met hem getrouwd te zijn. Een jaar later begon een nieuwe vechtscheiding vol scheldpartijen en straatverboden. Eerder deze maand verlengde de rechter nog een straatverbod voor Salomon omdat Anderson vreesde voor agressieve uitbarstingen van Salomon.

Ondanks de moeilijke scheiding, hopen de twee het beste voor elkaar. "Ze steunen elkaar volledig", meldt de insider. "Ze hebben er alleen voor gekozen niet meer getrouwd te zijn. Met de kinderen gaat het ook goed."