Pamela Anderson had saaie seks

Pamela Anderson was de seks en de hond van Rick Salomon zat en vroeg daarom de scheiding aan. De actrice zou dit volgens anonieme bronnen uit de omgeving van Salomon uit de doeken hebben gedaan in een e-mail aan haar ex.

De voormalige Baywatch-babe zou Salomon hebben geschreven: "We passen op seksueel gebied niet bij elkaar. Ik ben gefrustreerd en verveeld." Anderson zou haar ex helemaal uit haar leven willen hebben en nooit meer met hem willen praten, meldt TMZ. Ook zou ze in de e-mail hebben verklaard dat zij en haar zoons twee puppy's nemen en opnieuw beginnen. Salomon heeft een hond, Bumble Bee. Het dier verdween kort na de breuk, maar zijn baasje vond hem weer terug.

Anderson (47) en de even oude pokerspeler trouwden in 2007, maar lieten het huwelijk na tien weken ongeldig verklaren. Begin 2014 maakte de actrice bekend dat ze weer met Salomon was getrouwd, maar in juli van dat jaar vroeg ze opnieuw de scheiding aan. Salomon heeft op zijn beurt de staat gevraagd om deze tweede trouwpartij eveneens ongeldig te laten verklaren. Sinds de breuk gooien de twee flink met modder.