×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Paay wilde dood na verspreiden seksfilmpje’

28.05.2018 -

Patricia Paay wilde niet meer leven nadat vorig jaar een seksfilmpje van haar was verspreid. Dat zei haar advocaat tijdens een civiele zitting bij de rechtbank in Amsterdam.


'Patricia wilde dood, dat zegt genoeg over wat het plaatsen van het filmpje met haar heeft gedaan. Schade en schande beheersen haar leven tot op heden', aldus de advocaat van La Paay.

De zangeres en tv-persoonlijkheid wil 4,5 ton schadevergoeding voor het verspreiden van een seksfilmpje via website GeenStijl. Ze heeft 250.000 euro aan immateriële schade geleden en 200.000 aan materiële schade, onder meer door misgelopen inkomsten, aldus haar advocaat.

GeenStijl plaatste in februari vorig jaar de link naar het filmpje, maar verwijderde die even later ook weer, op aandringen van de advocaat van Paay. De video, waarin is te zien dat de zangeres en tv-persoonlijkheid plasseks heeft met een man, ging meteen viraal op social media.