×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ozzy Osbourne denkt nog lang niet aan stoppen

Ozzy Osbourne denkt nog lang niet aan stoppen
24.12.2018 -

Hoewel hij onlangs 70 jaar is geworden, is Ozzy Osbourne geenszins van plan zijn microfoon aan de wilgen te hangen. De Britse rocker heeft zijn fans laten weten dat hij nog wel een poosje doorgaat, ondanks het feit dat zijn huidige tour de naam No More Tours draagt. Dit meldt The Pasadena Star-News.


'Mensen hebben dat helemaal verkeerd begrepen. Die show had eigenlijk 'Ozzy Osbourne doet het iets rustiger aan' moeten heten. Wat ik daarmee bedoel is dat ik niet start met een tournee op 1 januari en eindig op 31 december. Ik reis en tour nog steeds veel, alleen niet meer zo veel als vroeger,' aldus Ozzy.

Osbourne maakt zich op voor de feestdagen met zijn familie en heeft een pauze hard nodig. 'Anders zou ik dood in een hotelkamer gevonden worden,' grapte de rocker, verwijzend naar zijn drukke schema. 'Ik heb kleinkinderen en wil het daarom iets rustiger aan doen dan voorheen. Ik doe wat shows in Las Vegas, maar zal zeker nooit stoppen, daar kunnen de fans van op aan.'