×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Overvallers huis Raymond van Barneveld bekennen

Overvallers huis Raymond van Barneveld bekennen
1.10.2018 -

Drie Amsterdammers die worden verdacht van de overval afgelopen juni op de Haagse woning van darter Raymond van Barneveld hebben allemaal bekend. Ze wisten naar eigen zeggen niet dat het om het huis van de darter ging en hebben spijt betuigd. Dat herhaalden ze maandag nogmaals tijdens een niet-inhoudelijke zitting in de rechtbank in Den Haag.


Volgens Yassine el H., Yassir A. en Mikey B. waren ze dronken en onderweg naar een club. Nadat ze een verkeerde afslag hadden genomen, besloten ze in te breken. Volgens de drie (24, 24 en 25 jaar) waren ze niet speciaal op zoek naar het huis van Van Barneveld. De rolluiken waren dicht, ze dachten dat er niemand thuis was. De darter was niet thuis, zijn vrouw wel, ze werd mishandeld en bedreigd tijdens de overval. Ze raakte lichtgewond.