×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Overstap VI-trio naar Talpa definitief rond

24.05.2018 -

Wilfred Genee heeft bevestigd dat de overstap van hem en zijn VI-collega's Johan Derksen en René van der Gijp naar Talpa definitief rond is.


'Ja, het is rond. Ik ben er wel tevreden mee', zei Wilfred Genee tegen RTL Boulevard. 'We mochten het contract rondmaken als we het WK zouden doen'. Genee was naar eigen zeggen graag bij RTL gebleven: 'Zeker omdat RTL op het laatste moment met allerlei kansen kwam. Maar toen konden we niet meer terug'.

Het drietal maakt de komende zomer op RTL4 nog een dagelijkse talkshow rond het WK voetbal in Rusland onder de titel VI Oranje blijft thuis. Dat programma wordt uitgezonden op het tijdslot van RTL Late Night.