×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ouders Tijn openen Glazen Nagellakhuis

20.12.2017 -

De ouders van Tijn, het jongetje dat vorig jaar eigenhandig 2,6 miljoen euro ophaalde voor Serious Request met het lakken van nagels, komen dit jaar weer in actie voor het goede doel. In Breda openen ze woensdag met familie en vrienden een Glazen Nagellakhuisje dat tot het einde van het jaar open is.


'We vonden dat we de gedachte van Tijn, zoals die vorig jaar is ontstaan, moesten voortzetten', zei Tijns vader Gerrit woensdagochtend bij het Glazen Huis in Apeldoorn. Volgens hem zijn er al een aantal mooie dingen gebeurd het afgelopen jaar. Zo werd er een planetoïde naar Tijn vernoemd en werd hij postuum tot ereburger van Brabant uitgeroepen. 'Maar de grootste eer die hij zou kunnen krijgen is om weer een megabedrag op te halen voor het goede doel'.

De familie wil met de actie het verlies van Tijn, die op 7 juli overleed aan hersenstamkanker, kunnen verwerken. Het streefbedrag is 77.777 euro. Woensdagochtend stond er al 2500 euro op de teller.